BBC Three Super Brands Fashion

Stel je hebt vier identieke broers die allemaal een T-shirt dragen van dezelfde kleur met een symbool erop. Je stelt kinderen de volgende vragen over deze broers:

  • Wie is het meest sportief?
  • Wie is het coolst?
  • Met wie wil je in het team?
  • Met wie zou je het liefst vrienden willen worden!

Het resultaat? Heel grappig! Bekijk het hieronder….

Zie hier het resultaat!

Dit fragment is afkomstig uit een aflevering uit de serie Superbrands van de BBC. De hele aflevering over fashion kun je hier bekijken. Er is ook een hele leuke aflevering over superfoods en een over technologie. Wat mij betreft leuker en leerzamer dan een serie kijken!

Merken en associaties spelen een heel belangrijke rol in de beïnvloeding van consumenten. Daarnaast zijn speciale neuromarketing tools nodig om de kracht van het merk in zijn totaliteit te meten. Braynz is specialist in meten van merken en maakt dashboards op basis van KPI’s als mentaal marktaandeel, mentale penetratie, mentaal netwerk omvang en sterkte. Dit levert de inzichten op die brand managers nodig hebben de juiste acties te nemen. Meer weten? Neem contact op of lees ons artikel in het Insights Magazine van de NMSBA over het meten van het mentaal marktaandeel.